360 foto

Virtuele tour – Royals te Amersfoort

Voor opdrachtgever Royals in Amersfoort heeft ID het ontwerp gemaakt voor de royaal belegde broodjeszaak aan de Ruimtevaart 40. Binnen enkele weken hebben we het project gerealiseerd van ontwerp tot de feestelijke opening.

Eerst zijn de wensen en eisen geïnventariseerd en is er een bouwteam samengesteld. Daarna zijn het ontwerp en de tekeningen gemaakt. Alleen de kleur van de wand is aangepast aan het nieuwe logo.

Neem zelf een kijkje door op het pijltje te gaan staan en ervaar de broodjes bijna letterlijk…

Virtuele tour – Woning Soest

Met deze virtuele tour wandel je door de verbouwde living, woonkeuken & werkruimte van een vrijstaande woning in Soest.  De bewoners van deze woning delen graag hun ervaring met mij gedurende het gehele traject.

“Dankzij ID Binnenhuisarchitectuur laten we een vervelende tijd achter ons en beginnen we opnieuw. Het is heel fijn om met Cécile samen te werken. Zoals ik al eerder noemde luistert ze echt naar de wensen van de klant, de klant moet vooral blij zijn
met het resultaat. En dat zijn we zeker!!” 
Door op menu te klikken kan je de verschillende ruimtes bekijken.

De gehele referentie van de bewoners

Na een paar lastige jaren wilde we graag een nieuwe start maken in ons eigen huis.

Inmiddels hebben er twee van de vier kinderen het huis verlaten wegens studie maar hebben we besloten om in Soest te blijven wonen. Een heerlijke plek vlakbij de “Soester Duinen” met genoeg ruimte voor kinderen die in het weekend naar huis willen komen.

Het besluit om de werkkamer bij de keuken te trekken was snel genomen. Zo zouden we een grote woonkeuken creëren. De werkkamer zou dan op de plek  van de voormalige speelkamer komen. Maar hoe konden we deze ruimte met puntdak optimaal gebruiken? Waar konden we onze bureaus en boeken kwijt? En is er dan nog plek om TV te kijken en hoe zit het met de kleuren? Want we wilden de kleuren op het houtwerk behouden.

Cécile kende ik uit mijn netwerk en er was direct een klik. Nadat ze me kleuradvies had gegeven voor een slaapkamer heb ik Cécile gevraagd of ze me wilde helpen met het realiseren van een nieuwe start in ons eigen huis.

Ze maakte een prachtige moodboard met schetsen, foto’s en kleuradviezen voor de werkkamer. Er zou een wandkast op maat worden gemaakt. De kleuren voor de muur werden afgestemd met de kleur van de balken en het andere houtwerk. Wat een ruimte! Al onze wensen werden vervuld. We hebben twee lichte werkplekken, een prachtige kast waar we al onze spullen in kwijt kunnen en ook nog een plek om te relaxen!

Toen de werkkamer boven klaar was en alle spullen van beneden naar boven waren verhuisd konden we beginnen aan ons plan voor de woonkeuken en woonkamer. Naast meer rust en eenheid in de woning wilde we meer leefruimte in de woonkamer en vanaf de bank tuinzicht. Maar hoe moesten we dat aanpakken? Cécile bedacht een “longjack”waar we de bank tegen aan konden zetten. De longjack ( sidetable) verlengde de muur waar de bank tegen aan zou komen te staan. Dit hadden we zelf nooit bedacht.  Weer werd er een prachtig moodboard gemaakt met foto’s, kleuren en schetsen. Samen gingen we op pad om de juiste meubels bij elkaar te vinden. Cécile neemt echt de tijd voor haar klanten en luistert goed naar wat je wensen zijn. Ik vond het ontzettend spannend toen na de verbouwing de nieuwe kleuren werden aangebracht op de muren en de meubels langzaam allemaal op hun plek kwamen. Cécile hielp ons om onze dierbare spullen een mooie plek te geven en zette zo de puntjes op de i. Het is prachtig geworden!!

Dankzij ID Binnenhuisarchitectuur laten we een vervelende tijd achter ons en beginnen we opnieuw. Het is heel fijn om met Cécile samen te werken. Zoals ik al eerder noemde luistert ze echt naar de wensen van de klant, de klant moet vooral blij zijn met het resultaat. En dat zijn we zeker!!