Over I.D.

ruitjes id binnenhuisarchitect beverwijk  Kennis & Creativiteit

I.D. Binnenhuisarchitectuur heb ik ruim 14 jaar geleden opgericht om mijn passie voor styling vorm te kunnen geven. Als kind uit een ondernemersgezin ging ik vroeger vaak mee met mijn vader om bijvoorbeeld alle producten netjes op kleur te zetten. Ik was altijd aan het schuiven met de meubels in mijn kamer en vroeg me in onbekende ruimtes vaak af hoe ik ze ingericht zou hebben. Ik besloot hier wat mee te gaan doen. Ik ben de opleiding voor interieur stylist bij het instituut voor Binnenhuisarchitectuur gaan volgen en begon mijn carrière in de interieur branche.

Ik merkte al snel dat ik mijn creativiteit en vakkennis kon inzetten om mensen en omgeving een eenheid te laten vormen die stimulerend werkt. En door die balans haal je meer uit een persoon. Dat werkt inspirerend. Ik vind het een kick als ik precies de juiste snaar weet te raken. Door goed te luisteren en een flinke portie creativiteit en pragmatisme in te zetten meen ik meer te horen dan wat er gezegd wordt. Mijn verfrissende en originele kijk helpt opdrachtgevers bij het realiseren van hun ideale (werk)omgeving.

 

 

 

Wat vinden opdrachtgevers van I.D. Binnenhuisarchitectuur?

Reviews van opdrachtgevers