Agenda

Hoe bewust ben jij van je werkomgeving?

Door je bewust te zijn van je houding kan je vaak op een eenvoudige manier al klachten verhelpen én zelfs voorkomen. Door af te wisselen in je houding, maar ook af te wisselen van werkplek en werkruimte. Een veilige & inspirerende omgeving is niet alleen prettig, maar zorgt voor meer ontspanning, inspiratie en efficiëntere manier van (samen)werken. Als werkgever ben je verplicht te zorgen voor een gezonde en veilige werkplek voor je medewerkers. Zowel thuis als op kantoor. Maar je wilt als ondernemer je werknemers toch iets meer bieden dan dat?

Samen met Yvette Schoorl – de werkplekdeskundige – geeft ik een inspiratiesessie over de te gekke werkplek en in het bezonder je bewustwording van én in je werkomgeving. In mijn samenwerking met Yvette versterken we elkaar als werkplekdeskundige en binnenhuisarchitect. Ik kijkt naar de werkomgeving, welke activiteiten heb je, welke uitstraling heeft een ruimte nodig, welke bv kleuren, meubilair en stoffering gebruiken we daarbij. Dit doe ik op basis van Activity-Based-Working. Yvette kijkt juist naar de ergonomie en veiligheid van de werkplek. Denk hierbij aan bv kabels die loshangen, het instellen van meubilair, maar ook klimaat en verlichting. Samen bekijken we dus de totale werkruimte, die fraai en inspirerend maar zeker ook functioneel is.

Door een veilige en inspirerende werkplek (met ABW) creëer je:

  • Meer betrokkenheid;Inspirerend & stimuleren:
  • Meer samenwerking (over afdelingsgrenzen heen);
  • Verlagen van verzuimcijfers;
  • Efficiënter (samen)werken;
  • Hogere productiviteit;
  • Blijere werknemers;
  • Uiteindelijke meer (bedrijfs)resultaat.

Wie, waar en wanneer?

Ben je ondernemer, facilitair manager of HR manager en wil je meer over deze onderwerpen weten? Neem dan deel aan onze gratis online inspiratiesessie “Bewust in je werkomgeving”.  Deze is op donderdag 24 juni aanstaande van 12.00 tot 13.00 uur.

Aanmelden kan via deze link of stuur een mail naar cecile@id-binnenhuisarchitectuur.nl.

Graag tot dan!