25
jun

Een dubbel cadeau, een dubbel feest!!!

Een aantal jaar geleden kwam ik via een gezamenlijke klant in contact met Puur zorg voor werk. Er werd een kantoorpand opgeknapt en alles kreeg een nieuwe laagje verf. Danielle en John van Puur zorg voor werk geven mensen met een verstandelijke beperking een zinvolle invulling van hun dag, waarbij ze maatschappelijk betrokken zijn door klussen -voornamelijk in de wijk Leidsche Rijn- op te pakken. Met hun team hebben we in een aantal weken het gehele pand geschilderd op een maatschappelijk betrokken manier. Het was meteen een warm contact en dat is zo gebleven.

Het is heel mooi te zien hoe deze jongens en meiden onder begeleiding de projecten (groot en klein) met veel enthousiasme aanpakken. Of het nu om een verhuizing, glazen wassen, verbouwing of een creatief project gaat, het kan allemaal. En dat is precies de reden waarom ik deze club mensen heb gevraagd het cadeau voor jubileum van het I.D. Binnenhuisarchitectuur te maken. 

Samen met Danielle heb ik het concept uitgedacht. Vervolgens is Conny met haar creatieve team aan de slag gegaan om alle onderzetters te voorzien van het I.D.-sausje. Ze hebben mij totaal ontzorgd vanaf het ontwerp tot aan het verzenden van de pakketten. Een dubbel cadeau, een dubbel feest. Zij hebben de feestvreugde nog meer vergroot!!!

Danielle, John, Conny en jullie team, onwijs bedankt.

Wilt u weten of Puur zorg voor werk ook iets voor u kan doen? Kijk dan op de website van Puur zorg voor werk.