Evenement stylingEvenement styling  

Wie verzorgt de aankleding van ons evenement?   Locatie en catering is geregeld. Het programma en de sprekers staan klaarMaar wie verzorgt de aankleding van jouw evenement? Met een stylingplan realiseert ID een prettige en inspirerende uitstraling die past bij het evenement. In overleg wordt het thema, de sfeer en het doel van het evenement bepaald en wordt door ID het totale stylingplan gemaakt.

Communicatie & realisatie.   Samen met de verantwoordelijke van het evenement -zowel binnen eigen organisatie/bedrijf als de locatie- is regelmatig afstemming over onder andere de organisatie en planning van die dag. En binnen het netwerk dat ID heeft opgebouwd wordt op een efficiënte en creatieve manier het stylingplan gerealiseerd.

Ook binnenkort een evenement?   Graag laat ik een creatief licht schijnen over de sfeer en uitstraling van jullie evenement. Van jubileum tot galafeest, van bedrijfspicknick tot klantendag.

Inspiratie nodig?  Bel of mail voor een inspirerend en oriënterend gesprek. Het nummer is 06 – 46 28 55 69 en het mailadres is info@id-binnenhuisarchitectuur.nl.