21
sep

Event TeGekopjeWerkplek

Het event TeGekopjeWerkplek wordt georganiseerd door 9 ondernemers die vanuit verschillende disciplines allemaal streven naar een te gekke werkplek. Deze inspirerende middag prikkelen we de deelnemers wat je kunt doen om een te gekke werkplek te creëren.

De middag is ingedeeld in 3 verschillende sessies; ‘de werkplek’, ‘fysiek en mentaal gezond’ en ‘de ideale medewerker’. Het event is vooral gericht op ondernemers in het MKB, HR managers en facilitaire managers.

Het programma

Op het programma staan 3 workshops. Als deelnemer zal je aan elke workshop deelnemen. De thema’s zijn:

1. De werkplek – Hoe richt ik mijn werkvloer in om de werkomstandigheden en het werkplezier voor mijn werknemers te optimaliseren?
2. Fysiek en mentaal gezond! – Hoe kun je als werkgever ervoor zorgen dat je medewerkers fysiek en mentaal gezond worden en blijven?
3. De ideale medewerker – Een te gek streven? Hoe zorg je er als werkgever voor dat de werkplek zo ideaal mogelijk is voor jouw medewerkers?

In een ander jasje

We vinden het te gek dat het event doorgaat en tegelijkertijd beseffen we ons dat het bijzonder is en niet vanzelfsprekend. Om invulling te geven aan een te gekke werkplek is het van belang om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en oude gewoontes los te laten. Dit geldt ook voor ons event. 

De locatie Flex&Connect hebben we voor nu los gelaten. De locatie van het 2e event is het BHV-oefencentrum.  Ook in Beverwijk. Hier kunnen wij iedereen gastvrij en Corona-proof ontvangen. Een te gek event is ook een gezond event! 

De opzet van het programma is hetzelfde. Met de inhoud spelen we in op de actualiteit dat effect heeft op een te gekke werkplek. Door de indeling is er fysiek voldoende ruimt en blijft er ruimte voor interactie. Het leren van elkaar is een waardevolle effect. Ook zorgen we ervoor dat er gelegenheid is om te netwerken. Inspireren, leren en netwerken zijn de pijlers van TeGekopjeWerkplek. 

Deelnemen

Op dit moment hebben we het maximaal aantal inschrijvingen bereikt. We hebben een reservelijst voor geïnteresseerden. Plaats je op de reservelijst en we nemen contact met je op als er een plaats vrijgekomen is.  Aanmelden kan via info@tegekopjewerkplek.nl  of via cecile@id-binnenhuisarchitectuur.nl.

Graag tot de 29ste!