06
jan

Frisse start

Een nieuw jaar betekent voor mij altijd een nieuwe start. Na alle gezelligheid van Kerst en Oud & Nieuw kan ik niet wachten om de kerstspullen op te ruimen en weer even flink te poetsen. Alle dozen met kerstspullen gaan weer naar zolder en de woonaccessoires die ik tijdelijk in de kast heb gezet mogen weer pronken op hun eigen plekje.

Voor mij voelt het alsof alles weer op zijn plek staat en er weer rust en balans in de living is. Niet dat de kerstboom niet mooi stond, maar de ruimte en de rust die het dagelijkse interieur uitstraalt, daar voel ik me fijn bij.

Mis je dat gevoel of kom je je eerste werkdag op kantoor en denk je “Tijd voor een frisse start!” dan denk ik graag met je mee. We kijken samen wat er mist of kan verbeteren. En dat kan al met kleine ingrepen zoals bijvoorbeeld het schilderen van een wand of kunst of groenaankleding op kantoor. Of mis je in huis nou net dat gevoel dat het van jou is, je eigen touch… je eigen identiteit.

I.D. Binnenhuisarchitectuur helpt je graag met het maken van een ontwerp en denkt mee met kleine en grotere oplossingen voor een sfeer die meer bij jouw of het bedrijf past.

Neem contact op via het contactformulier of bel 06-46 28 55 69. Ik heb je graag verder.