01
feb

Grote werkgevers gaan na corona kantoorruimte schrappen

“Grote werkgevers gaan na corona kantoorruimte schrappen.” Zo luidt het thema bij Nieuwsuur gisterenavond. En volgens een rondgang van de NOS bij 25 grote werkgevers in Nederland zijn veel grote werkgevers van plan om het na de coronacrisis met minder kantoorruimte te doen. 

Ruim de helft van de bedrijven verwacht minder kantoorruimte nodig te hebben, omdat hun medewerkers meer thuis zullen werken. De Capgemini Group heeft het zelfs over 50% reductie. Andere werkgevers onderzoeken nog wat de gevolgen van het structurele thuiswerken voor het kantooroppervlak zullen zijn.

Wat is de impact op de organisatie? Hoe is de samenwerking tussen collega’s & afdelingen en hoe ondersteun je als werkgever je werknemers om optimaal te kunnen werken? Interessante vragen en ontwikkelingen op het gebied van o.a. organisatiestructuur, werkgeluk, werkmethodiek en kantoorinrichting.

Bekijk het volledige artikel op de website de NOS-Nieuwsuur, artikel 2366749-grote-werkgevers-gaan-na-corona-kantoorruimte-schrappen.