07
jun

Hoe bewust ben jij van en in je werkomgeving?

De meeste onder ons waarschijnlijk wel onbewust, maar niet bewust. Door juist bewust te zijn van/in je werkomgeving zoals bijvoorbeeld je houding, kan je vaak op een eenvoudige manier al klachten verhelpen én zelfs voorkomen. Ook door af te wisselen van werkplek en werkomgeving geeft energie en zorg voor een betere focus.  

Een veilige & inspirerende omgeving is niet alleen prettig, maar zorgt voor meer ontspanning, inspiratie en een efficiëntere manier van (samen)werken. Als werkgever ben je verplicht te zorgen voor een gezonde en veilige werkplek voor je medewerkers, zowel thuis als op kantoor. Maar je wilt als ondernemer je werknemers toch iets meer bieden dan dat? 

Samen met Yvette Schoorl – de werkplekdeskundige – geeft ik een online inspiratiesessie over “Bewust in je werkomgeving”. Wij zijn samen met een aantal andere vakvrouwen aangesloten bij TeGekopjeWerkplek., met als doel ondernemers vanuit verschillende disciplines te inspireren over die te gekke werkplek.

In de inspiratiesessie inspireren we je over onderwerpen zoals de RIenE, werkplekinstellingen, Activity-Based-Working en psychologie van kleuren. Samen bekijken we dus de totale werkruimte, die fraai en inspirerend maar zeker ook functioneel is.

Wie, waar en wanneer?


Ben je ondernemer, facilitair manager of HR manager en wil je meer over deze onderwerpen weten? Neem dan deel aan onze gratis online inspiratiesessie “Bewust in je werkomgeving”. 
Deze is op donderdag 24 juni aanstaande van 12.00 tot 13.00 uur, online.

Aanmelden kan door het contactformulier in te vullen of mij een Whats-app bericht te sturen op nummer 0646 28 55 69.

Graag tot dan!