01
sep

Inspiratiesessie “De ideale WerkMIX”

De Corona-pandemie heeft ervoor gezorgd dat andere manieren van werken in een stroomversnelling zijn gekomen. Als het moet, dan kan in enen veel! Dat was niet ideaal én het biedt nu ruimte om te ontdekken wat is wel ideaal. Het biedt nu de mogelijkheid om te ontdekken wat de ideale werkmix is.

Blijft thuiswerken een vast onderdeel van de nieuwe manier van werken? En, wat doe je dan nog op de werkplek? Wat is ervoor nodig om dit te faciliteren? Worden werknemers gelukkig van deze manier van werken?

Kortom: wat is de ideale werkmix? Daarover gaat deze inspiratiesessie.

Deze inspiratiesessie organiseer ik samen met Miranda Winters vanuit TeGekopjeWerkplek. Wij zijn ruim 2 jaar geleden een samenwerking gestart vanuit 7 vakdisciplines met als doel het inspireren tot én het realiseren van een te gekke werkplek bij MKB-bedrijven, waarbij onze kernwaarden inspirerend – toepasbaar – co working belangrijk zijn. Als binnenhuisarchitect ben ik co-funder. Kijk voor meer informatie op www.tegekopjewerkplek.nl.

Voor wie is dit interessant?

Ben je HR of facilitair-manager bij een organisatie (in de regio NoordHolland) en is jullie organisatie zoekende naar een andere vorm van werken? Laat je dan in een uur inspireren over de werkmix.” De ideale werkmix is voor elk bedrijf en elk persoon verschillend, ook al kunnen de uitgangspunten hetzelfde zijn. 

In de inspiratiesessie vertellen we je over deze uitgangspunten en hoe je deze kunt vertalen naar jouw werksituatie en krijg je inzicht in welk effect het heeft op de werkbeleving. Het werkmix-spel zorgt ervoor dat het een interactieve en creatieve inspiratiesessie wordt.

V.l.n.r. Miranda Winters en Cecile van der Kolk

Unieke samenwerking

Onze samenwerking is uniek: een binnenhuisarchitect en een loopbaancoach die de handen ineen slaan. De verandering van de fysieke werkplek zorgt voor verandering in de samenwerking en werkbeleving. En andersom, door verandering van werkzaamheden ontstaat er behoefte om de werkplek anders in te delen. Voor ons gaat dat hand-in-hand en zo hebben wij het concept Werkmix ontwikkeld.

Even voorstellen aan Miranda Winters

Als loopbaancoach en HR-professional faciliteert zij de ontwikkeling van mensen in een organisaties door advies, training en coaching. Werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, veerkracht zijn niet voor niets de thema’s die hoog op de HR-agenda staan. Met stip gestegen als je het Miranda vraagt. Kijk voor meer informatie op Mens&Waarde.

Aanmelden

Aanmelden voor deze ONLINE inspiratiesessie op 23 september van 12.00 – 13.00 uur kan door het contactformulier in te vullen of je direct op te geven via Eventbrite.

Graag tot dan!