Lichtontwerp ID Binnenhuisarchotectuur Beverwijk
30
mei

Lichtontwerp

Bent u bezig met een verbouw, nieuwbouw of ander interieurproject en denkt u na over de inrichting van de ruimte? Vergeet dan ook het licht niet! Als u een lichtontwerp laten maken vóór de aanvang van het project, dan kunt u het lichtplan op uw eigen wensen laten afstemmen én kunt u enorm besparen op de kosten van de installateur.

Licht is heel belangrijk en bepaalt voor een groot deel de sfeer in een ruimte. U kunt bijvoorbeeld een object uitlichten, een ruimte groter doen lijken of dezelfde ruimte verschillende functies geven door gebruik te maken van dimmers. Zo kunt u het ene moment aan tafel lunchen met collega’s en op het andere moment borrelen bij gedimde licht. Een goede verlichting is naast sfeervol, ook functioneel en bespaart u energie. Denk eens aan al die lampen die aan blijven staan in vergaderzalen!

Voor ieder wat wils.   Een lichtontwerp is voor iedereen. Na het inventariseren van de wensen en het budget kan het lichtplan uitgedacht en uitgewerkt worden. In het ontwerp wordt rekening gehouden met verschillende elementen zoals de bouwstijl van het pand, functie van de ruimtes, smaak en het budget.

Wat houdt een lichtontwerp in?   Voor een impressie wat een lichtontwerp precies inhoudt klikt u op de link ID Lichtplan – voorbeeld. Dit lichtontwerp is gemaakt voor de benedenverdieping van een jong gezin in een te renoveren jaren 30 woning.