Lichtontwerp    

Ben je bezig met een verbouw, nieuwbouw of ander interieurproject en denk je na over de inrichting van de ruimte? Vergeet dan ook het licht niet! Als je een lichtontwerp laten maken vóór de aanvang van het project, dan kan je het lichtplan op je eigen wensen laten afstemmen én je kan enorm besparen op de kosten van de installateur.

Licht is heel belangrijk en bepaalt voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Je kunt bijvoorbeeld een object uitlichten, een ruimte groter doen lijken of dezelfde ruimte verschillende functies geven door gebruik te maken van dimmers. Zo kan je het ene moment aan tafel de krant lezen en op het andere moment sfeervol dineren bij gedimd licht. Een goede verlichting is naast sfeervol, ook functioneel en bespaart je energie.

 

Voor ieder wat wils.   Een lichtontwerp is voor iedereen. Na het inventariseren van de wensen en het budget kan het lichtplan uitgedacht en uitgewerkt worden. In het ontwerp wordt rekening gehouden met verschillende elementen zoals de bouwstijl van het pand, functie van de ruimtes, smaak en het budget.

Wat houdt een lichtontwerp in?   Voor een impressie wat een lichtontwerp precies inhoudt klik op de link ID Lichtplan – voorbeeld. Dit lichtontwerp is gemaakt voor de benedenverdieping van een jong gezin in een te renoveren jaren 30 woning.

Ben je geïnteresseerd in een lichtontwerp?   Om een lichtontwerp te maken kom ik graag voor een kennismakingsgesprek op locatie. We maken een inventarisatie van de wensen en bespreken het budget. Aan de hand hiervan wordt de offerte gemaakt en een creatief en functioneel lichtplan uitgewerkt.

Wil je meer weten of een afspraak maken bel dan met ID op nummer 06-46 28 55 69 of stuur een mail naar info@id-binnenhuisarchitectuur.nl.