sportspub styling ID Binnenhuisarchitectuur
I.D. Sportspub 002
I.D. Sportspub003
I.D. Sportspub 004

Sportpub styling Wageningen

Datum: December 2017
Lokatie: Wageningen, Nederland
Categorie: Horeca Styling

Wageningen Universiteit, sportcomplex De Bongerd. De sportpub is niet uitnodigend voor de studenten die komen sporten in het enorme sportcomplex. En daarnaast heeft de ruimte niet het imago dat de Wageningen Universiteit wil uitstralen.

Werkwijze I.D.

Het stijlen van de Sportpub is in twee fases opgedeeld. De ruimte wordt veelal gebruikt door studenten om te eten of te borrelen na het sporten en om te vergaderen. Maar ook door andere gebruikers van het sportcomplex.

De eerste fase , het bargedeelte, is in 2015 gedeeltelijk opnieuw ingericht. We hebben ons geconcentreerd op het vervangen van meubilair zoals de barkrukken, het aanbrengen van sfeerverlichting met sportfoto’s aan de binnenzijde en een lounge-gedeelte met een loungebank.

Daarna is in fase twee (2018) de vloer vervangen door een onderhoudsvriendelijke PVC-vloer, en is de rest van het meubilair vernieuwd. Lage en hoge tafels gecombineerd geeft meer spanning in de ruimte. En de van staal met eikenhout natuurlijke tafels geven rust in de ruimte. De kleur groen uit het logo is als accentkleur terug te vinden in foto’s op raampartijen.

Kortom een heerlijke plek om even uit te blazen en te genieten…