Evenement-styling-Binnenhuisarchitect-Beverwijk
I.D. Evenement 2
I.D. Evenement styling 006

Project evenement styling Soest

Datum: September 2018
Lokatie: Hilton Royal Parc Soest, Nederland
Categorie: Evenement Styling

Voor een jaarlijks terugkomend evenement werk ik het ontwerp voor de styling van de volledige zaal uit. Met ieder jaar een ander (kleur)thema. Het doel van de avond is een stijlvolle diner finale-avond voor 70 gasten. Een avond om de klanten te verwennen en te bedanken. Een avondvullend programma met lekker eten, bijpraten, bedrijfspresentaties en een live band.

Werkwijze I.D.

Met een vast team van mensen (leveranciers) stylen we de gehele zaal en foyer in het vooraf afgestemd (kleur)thema. Mooie grote ronde dinertafels in de zaal aangekleed met bloemen en tafelaccessoires die aansluiten bij het thema. Kroonluchters die we laten monteren aan het 5 meter hoge plafond om een intieme sfeer te creëren. En de foyer geeft ruimte aan statafels in dezelfde sfeer waar de gasten van de avond aan kunnen bijpraten. Mooie florale stijling die samengaat met de tafel- en zaalstijling. De zaal krijgt letterlijk een sausje van de opdrachtgever.

We bouwen alles op en bouwen s’avonds de zaal weer af, alsof er niets gebeurd is! En de bloemen? Die krijgen een tweede leven bij het woonzorgcentrum in de buurt.