I.D. Kantoor renovatie 001
I.D. 3D-impressie directiekamer
I.D. Kantoor renovatie 002

Project Kantoor renovatie

Datum: September 2017-Maart 2018
Lokatie: Maarn, Nederland
Categorie: Kantoor Styling

 

De opdrachtgever wil een modern accountantskantoor met frisse en toch huiselijke stijl. We kiezen ervoor het kantoor volledig te renoveren. Alleen de buitenmuren en verdiepingsvloeren blijven staan. Dit alles realiseert I.D. in samenwerking met de architect, aannemer en installateur van de opdrachtgever.

Werkwijze I.D.

Het ontwerp wordt in 3D impressies uitgewerkt. Daarna wordt het plan uitgediept en er wordt wekelijks een bouwvergadering bijgewoond. Hierdoor kan goed worden afgestemd op de plannen van de architect, aannemer en installateur.

I.D. geeft het kantoor een vrouwelijke touch met speciale aandacht aan de bijzondere verlichting, zoals bijvoorbeeld de cirkellamp in de hal. De lamp van  creëert warmte en past goed binnen de moderne look. In de vergaderruimte is een moswand verwerkt met subtiele Italiaans Design verlichting. In de spreekruimtes boven wordt gekozen voor drie ton-sur-ton aardewerken lampen boven de twee spreektafels. Ook hierin laat I.D. zoveel mogelijk natuurlijke materialen de sfeer en identiteit bepalen. De duurzame en prachtige interieur attributen geven het pand net dat beetje meer!