Living stadswoning in hartje Utrecht
Serviesgoed in dezelfde kleuren

Project Stadswoning Utrecht

Datum: April 2019
Lokatie: Utrecht, Nederland
Categorie: Styling Woning

 

Doel van dit project is het inrichten van een stadswoning voor de verhuur. Belangrijk is dat deze woning functionaliteit en sfeer uitstraalt die jonge mensen aanspreekt. En dit alles binnen een afgesproken budget.

Door bij de virtual tour recht boven in de hoek op 1 te klikken, gaat u direct naar de eerste verdieping.

Werkwijze I.D.

De wens van de klant is een stadswoning turnkey opgeleverd voor de verhuur. Het is een knus pand uit de jaren 30 met een aantal aanwezige basiselementen. Mooi glas-in-lood en basis kleurpalet van grijs en wit.

Bij de inrichting heeft I.D. gekeken naar de functionaliteit van de woning, namelijk verhuur aan 1 á 2 volwassenen die logees kunnen ontvangen. De aanstaande huurder(s) zijn jong professionals en nemen alleen wat persoonlijke spullen / kleding mee. De woning is door I.D. volledig ingericht. Mooi licht en modern.

De sfeer in de woning is ook belangrijk. Door de toevoeging van geel aan het basis kleurpalet ontstaat een frisse, warme, maar ook stoere uitstraling. Het spreekt zowel mannen als vrouwen aan.

Alles moet aanwezig zijn. Van theelepel tot aan de kunst aan de wand. Het enige wat deze woning nog nodig heeft, zijn leuke huurders/ bewoner(s) die gaan genieten van deze fantastische plek!