31
aug

TeGekopjeWerkplek – De werkplek

ID Binnenhuisarchitectuur samen met 8 andere ondernemers het event TeGekopjeWerkplek. Deze middag heten we je van harte welkom. Het is nog even spannend of het event doorgang kan vinden. We zijn voornemens om 29 sept as je van harte welkom te heten. En uiteraard houden we ons aan de RIVM maatregelen die dan gelden.

Voor wie is het event?

Graag inspireren we HR-managers, facilitair managers en MKB directies over een te gekke werkplek. Deze inspirerende middag bestaat uit 3 sessies waarbij de 9 onderneemsters, ieder op hun eigen vakgebied, de deelnemers kort prikkelen wat je kunt doen om een te gekke werkplek te creëren. Als deelnemer aan het event krijg je een goed beeld hoe de werkplek te gekker gemaakt kan worden. De drie sessies zijn:

  • De werkplek
  • Fysiek en mentaal gezond!
  • De ideale werknemer

De Werkplek

Een fijne, goed ingestelde & inspirerende werkplek dat is wat we allemaal graag willen. Maar hoe ziet zo’n werkplek er dan uit? Deze thema’s passeren de revue in de sessie “De werkplek”.

Yvette Schoorl, eigenaresse van De Werkplekdeskundige, geeft aan dat het juist nu van belang is dat de (thuis)werkplek goed op het lichaam wordt ingesteld. Medewerkers die voor Corona tijd nooit thuis werkte ervaren nu sneller lichamelijke klachten omdat de thuiswerkplek niet goed is ingesteld of ze hebben geen juist meubilair. Daarnaast laat ze haar licht schijnen over de RI&E, inclusief het onderdeel Corona, die ze voor bedrijven verzorgd.

Tineke Hopman van Flex & Connect weet waar ze het over heeft als het gaat om een inspirerende werkomgeving. In haar pand aan de Hobbesteeg in hartje Beverwijk kan je flexwerken, een vaste kantoorruimte huren en/of een ruimte voor bijvoorbeeld een bijeenkomst vanaf een dagdeel huren. Ze laat je zien wat er allemaal mogelijk is in deze inspirerende werkomgeving.

Cécile van der Kolk van ID Binnenhuisarchitectuur neemt je mee in de wereld van Activity Based Working, ofwel activiteit gerelateerd werken. Niet een vaste werkplek, maar verschillende werkomgevingen ondersteunen de medewerker in zijn dagelijkse activiteiten. Denk hierbij aan het faciliteren van thuiswerkplekken, flexwerken, informeel overlegplekken, bel-units, focus-werkplekken etc.. Wat ABW inhoudt en welke plussen & minnen er zijn voor zowel werkgever als werknemer, worden in deze sessie aangestipt.

Wij inspireren je graag in 25 minuten over deze thema’s!

Wil je meer over het event of de andere sessies weten of je aanmelden? Kijk dan op de website of neem contact met mij op. Mijn nummer is 06-46 28 55 69.

We houden je op de hoogte en hopelijk zie ik je dan!