09
mrt

TeGekopjeWerkplek

Op 26 maart a.s. vindt de tweede editie van “Te Gek op je Werkplek” plaats bij de inspirerende werkomgeving van Flex&Connect in Beverwijk. Het is een initiatief van 10 lokale ondernemers uit de regio Beverwijk.

Vanuit verschillende invalshoeken wordt een te gekke werkplek belicht. De inspirerende middag van 14:30 tot 17:45 uur is opgedeeld in 3 sessies, ‘de werkplek’, ‘fysiek en mentaal gezond’ en ‘de ideale medewerker’, waarbij de ondernemers, ieder op hun eigen vakgebied, de deelnemers kort prikkelen wat je kunt doen om een te gekke werkplek te creëren.

Vanuit I.D. Binnenhuisarchitectuur besteed ik aandacht aan hoe je een werkruimte toekomstgericht kunt inrichten. Thema’s zoals gezondheid, langer leven & langer werken, flexibel werken en balans tussen werk & privé komen hierin aan bod. 

In korte tijd veel gehoord’,  ‘Te weinig tijd!, ‘Zeer interessant, goede combinaties van onderwerpen’, ‘Goede opzet, erg leuke en goed aansluitende thema’s’

De deelnemers op de eerste editie van “Te gek op je Werkplek” waren enthousiast. Wil je ook deelnemen of meer weten? Neem dan contact op via cecile@id-binnenhuisarchitectuur.nl of info@tegekopjewerkplek.nl.

Tot de 26ste maart wellicht!