13
sep

Debbie Bakker

Inmiddels werken wij al 8 jaar samen met Cécile. Zijn we tevreden? Tevreden, daar doe ik Cécile tekort mee. Cécile is een betrokken persoon die zich inleeft in jou als mens maar ook zeker in je bedrijf. Hierdoor kan ze goed inspelen op de wensen en behoefte. Heb je geen wensen of inspiratie/ideeën?…..laat dat maar aan Cécile over!

Ze is zo creatief dat ze zelf met hele goede en mooie voorstellen komt. Jaarlijks hebben wij een evenement ‘afslanker van het jaar’. Dit evenement staat in het teken van de cliënten die zijn afgevallen met ons programma. Om deze cliënten in het zonnetje te zetten nemen we elk jaar 12 cliënten 3 dagen mee naar de stad Cambridge en ook krijgen ze een rondleiding in onze fabriek in Corby. Vervolgens hebben we een week later dé finale avond waarop per categorie (vrouw, man en gewichtsbehouder; minimaal 2 jaar op gewicht) de winnaar word gekozen. Deze 3 winnaars krijgen een prachtige make-over.
Cécile tovert elk jaar een zaal in het Hilton hotel te Soestduinen om in een waar sprookje. Zie je deze zaal ‘kaal’ dan denk je echt; wat moet dit gaan worden?! Totdat Cécile en haar team een hele dag hard hebben gewerkt en er een prachtig mooie ambiance hebben neergezet! Een ware make-over om in onze termen te blijven.