Turn-Key Verhuur

ruitjes id binnenhuisarchitect beverwijk   Turn-Key Verhuur

Vertaal de identiteit van uw bedrijf naar het interieur. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijke entree en ontvangsthal met gebruik van huisstijl kleuren.

Klanten herkennen het pand direct! U creëert meer sfeer en versterkt het imago. Met de 4 stappen van ID creëert u samen een pallet van interieur items op basis van de huisstijl.

ruitjes id binnenhuisarchitect beverwijk   Evenement

Wie verzorgt de aankleding van ons evenement? Locatie en catering is geregeld. Het programma en de sprekers staan klaarMaar wie verzorgt de aankleding van uw evenement? Met een styling plan realiseert ID een prettige en inspirerende uitstraling die past bij het evenement. In overleg wordt het thema, de sfeer en het doel van het evenement bepaald en wordt door ID het totale styling plan gemaakt.

Communicatie & realisatie. Samen met de verantwoordelijke van het evenement -zowel binnen eigen organisatie/bedrijf als de locatie- is regelmatig afstemming over onder andere de organisatie en planning van die dag. En binnen het netwerk dat ID heeft opgebouwd wordt op een efficiënte en creatieve manier het styling plan gerealiseerd.

Ook binnenkort een evenement? Graag laat ik een creatief licht schijnen over de sfeer en uitstraling van uw evenement. Van jubileum tot galafeest, van bedrijfspicknick tot klanten dag.

Inspiratie nodig? Bel of mail voor een inspirerend en oriënterend gesprek.