16
mrt

Werkzaamheden tijdens het Corona- virus

In deze onzekere periode -waarin het Corona virus hoogtij viert- is het aan ons allemaal om voor elkaar te zorgen. Het is belangrijk dat we de richtlijnen van de overheid en het RIVM na leven om verspreiding van het Corona-virus zo veel mogelijk te voorkomen.

Dat geldt ook voor ID Binnenhuisarchitectuur én voor mij persoonlijk. Ik zal u daarom ook zoveel mogelijk van achter mijn computer thuis van dienst zijn. Dus wel gewoon bereikbaar, maar wel op gepaste afstand.

Met betrekking tot geplande opleveringen en andere afspraken neem ik contact met u op om de situatie te bespreken. Heeft u zelf vragen, u kunt mij bereiken op 06 46 28 55 69 of via de mail cecile@id-binnenhuisarchitectuur.nl. Mochten er veranderingen zijn, dan breng ik u daarvan op de hoogte.

Want er is niets belangrijker dan een goede gezondheid!