27
okt

Winkelstyling – Kerstshow Praxis

Voor de twee Praxis vestigingen Apeldoorn en Ede heeft ID de afgelopen twee weken de winkelstyling van de kerstshow verzorgd. De vestigingen hebben zelf hun producten – na bezoek aan de interne kerstbeurs in maart van dit jaar- besteld. Aan de hand van deze bestellingen heeft ID een ontwerp met verschillende thema’s (sferen) uitgewerkt.

Bekijk het filmpje en doe zo alvast coronaproef kerst-inspiratie op!

De drie thema

Het eerste thema “De skihut” is ingericht met traditionele materialen in de drie kleurgroepen rood, blauw en zacht groen. En het thema “Het hemelbed” is een romantisch sfeer in de trendkleur roze, gecombineerd met goud en champagne. Dit thema is zacht en vrouwelijk. In het laatste thema “Afrika” komen bruin- en zwarttinten gecombineerd met goud sterk naar voren. Samen met natuurlijke materialen en een gezellige beestenboel geeft dit thema je echt het gevoel van kerst in een Lodge.

De styling door de winkel heen
Bij binnenkomst is het fotopoint waar je als klant een foto bij de kerstboom kunt maken. In de vestiging Apeldoorn kan dat op de kroon van de kerstman en in de vestiging Ede in een skigondel. Beiden punten zijn omringd door kerstbomen.
Vanuit het fotopoint loop je via het sneeuwthema, het bomenbos en de kerstverlichting naar de decoratie-afdeling toe. Daar vind je drie genoemde thema’s bij elkaar.

Wil je meer weten over winkelstyling? Stuur dan een mail naar ID Binnenhuisarchitectuur en ik vertel je graag hier meer over. En ik wens je alvast fijne kerstdagen samen met je dierbaren!

Met inspirerende groet,

C├ęcile van der Kolk – ID Binnenhuisarchitectuur